Bouw en Uitvoering

Schrijversdag met Giphart en Hemmerechts voor visueel beperkten

Schrijversdag met Giphart en Hemmerechts voor visueel beperkten

Ronald Giphart werd afghelopen zaterdag, 18 maart 2017, geïnterviewd over zijn werk door Petra Possel tijdens de tweejaarlijkse Schrijversdag van Vereniging Onbeperkt Lezen in de Jaarbeurs te Utrecht.

Inspirerende schrijversdag van zaterdag 18 maart

Leesbevordering

De belangenbehartiger voor mensen met een visuele (of andere lees)beperking organiseert deze dag op initiatief van haar leden en voor mensen die geen gewoon gedrukt boek kunnen lezen.

Kristien Hemmerechts

Ook schrijfster Kristien Hemmerechts was aanwezig en ging in gesprek over haar werk. Van zowel Giphart als Hemmerechts zijn meerdere boeken omgezet naar braille of een gesproken boek. Via Vereniging Onbeperkt Lezen is de complete titellijst op te vragen.

Verhalenverteller Eric Borrias

Ter afwisseling van de gesprekken met de schrijvers was verhalenverteller Eric Borrias uitgenodigd. Borrias is een van de meest gevraagde verhalenvertellers in ons land en uitgeroepen tot ‘Verteller van het jaar 2016’.

Over Vereniging Onbeperkt Lezen

Vereniging Onbeperkt Lezen is de spreekbuis voor mensen voor wie gedrukte tekst niet vanzelf spreekt en de enige organisatie die lezers vertegenwoordigt die zijn aangewezen op aangepaste leesvormen. Vereniging Onbeperkt Lezen is de belangenbehartiger die onbeperkt lezen mogelijk wil maken.

Foto’s: Guido Benschop