Bouw en Uitvoering

RIVM verslag 2015

RIVM verslag 2015

Het RIVM verslag 2015 is gepubliceerd. In dat jaarverslag kijkt men terug op onderzoek en projecten waar het RIVM in 2015 bij betrokken was.

Onderzoeksgebieden

Het RIVM doet wetenschappelijk onderzoek op meer dan 40 expertisegebieden. Natuurlijke radioactiviteit in woningen en de veiligheid van injectienaalden zijn twee voorbeelden van ons onderzoek uit 2015 dat in de samenleving aandacht kreeg. Daarnaast coördineert men de introductie van de hielprikscreening in Caribisch Nederland, speelt men een rol in de bestrijding en monitoring van griep, en werkt het RIVM samen met partnerorganisaties om de gezondheid van de bevolking in de wijken te bevorderen.

Ook besteed men in het jaarverslag aandacht aan de internationale samenwerking. Het RIVM heeft zich in 2015 gericht op het versterken van de samenwerking met Europese landen en partnerorganisaties.

“De zorg voor morgen begint vandaag”

Verder lezen …

Het jaarverslag is dit jaar gepubliceerd als online magazine. Makkelijk leesbaar en deelbaar, ook op tablet en telefoon. Bovendien is van iedere bijdrage direct een Engelse vertaling beschikbaar. U kunt het jaarverslag hier lezen.